Etiketter

, ,

Hallå där! Här har det ekat tomt på inlägg idag. Jag har haft en semesterdag från jobbet, men har varit i stallet två gånger. :) Först på förmiddagen då jag mockade tre boxar (hjälpte en annan tjej som är sjuk just nu) och fixade Kamelias mat, sedan på eftermiddagen då tandläkaren kom. Kamelias tänder var riktigt bra; förrförra gången tandläkaren var ute så hade hon en foderficka på både höger och vänster sida, men efter korrigering i munnen ett par ggr så kunde vi idag se att den gått tillbaka nästan helt på höger sida. På vänster sida var den dock kvar, förhoppningsvis kommer även den sluta sig men även om den inte gör det så är det ingen fara. Den maten som satt där lossnade jättelätt och hade inte suttit där länge, vilket ju är jättebra! Hon slipade även lite på vänster sida, det var egentligen inte vasst som hon bedömde det men det kan ju ändå vara så att Kamelia tycker det så det ska bli spännande att se om det gör någon skillnad i ridningen.

Väntar på veterinären:

20121012-235743.jpg

Egentligen känns det som om jag gör något oetiskt som publicerar denna bilden, haha. Kamelia hade fått lugnande och när tandläkaren/veterinären var klar så drog hon ut Kamelias tunga på sidan av munnen där de inte har några tänder, för att hon lnte skulle råka bita sig i den. Det såg så sjukt kul ut:

20121013-000033.jpg

Imorgon får hon vila och sedan rider jag på hackamore ett par dagar ifall hon är lite öm i munnen. Tror inte det är någon fara egentligen, men för säkerhetsskull.

Annonser